Home » High Society

Anmeldelse av High Society videospilleautomat

Det finnes mange online spilleautomater som fokuserer på rikdom, men spillere i fra Norge vil nok finne at High Society er noe bedre en resten. High Society tilbyr meget god grafikk, med riksmanssymboler tillaget på en elegant måte. Det høyst utbetalende symbolet i spillet er det private jetflyet, yachten og limousinen. Andre tematiske symboler inkluderer gullbarer, sølvbarer, en koffert full av sedler, en sekk full av mynter, en diamant ring, ett armbåndsur og ett armbånd. Euroseddelen er scattersymbolet og High Scociety logoen er wildsymbolet. I spillet fremkommer dette symbolet bare på spole nummer 1 og 5, men gjør opp for dette på ved å tilfeldig havne oppå hverandre.

High Society Spillmekanikk

High Society er en videospilleautomat med 25 gevinstlinjer. Som på alle spilleautomater er det mest lønnsomt å spille med alle gevinstlinjene aktivert, og heller justere de andre innsatsparameterene i stedet. Du kan gjøre innsatser med opp til 20 mynter per gevinstlinje, og myntverdien kan endres manuelt til å ligge på alt i fra 0.01 til 0.50. Utbetalingene på denne spilleautomaten justeres automatisk ut i fra innsatsparameterene valgt, og reflekterer den absolutte utbetalingen, ikke utbetalingen per mynt satset.

High Society Bonusrunder

Når tre eller flere av euroseddelsymbolet vises på spolene aktiverer dette gratis spin bonusrunden. Du kan der velge mellom «Super Wild Reels» eller «Super Multipliers»

I «Super Wild Reel»s funksjonen vil 3,4 eller 5 scattersymboler gi deg 10,15 eller 20 gratis spinn. Opp til 3 tilfeldige spoler kan forvandles til wilds. En av spole 2,3 eller 4 vil bli wild. Ett scattersymbol på spole 1 eller 5 vil gjøre denne spolen wild. Ett scattersymbol på både 1 og 5 på det samme spinnet vil i tillegg restarte funksjonen.

I “Super Multiplier” funksjonen, gir 3 eller flere scattersymboler 10 gratis spainn. 3 scattersymboler gir deg en startmultiplikator på 2x, 4 scattersymboler gir en startmultiplikator på 3x og 5 scattersymboler gir deg en startmultiplikator på 5x. Under disse gratis spinnene vil multiplikatoren øke om du får ett scattersymbol på enten spole nummer 1 eller 5. Den maksimale multiplikatoren du kan oppnå er 10x. Ett scattersymbol på både spole 1 og 5 vil restarte funksjonen.