Home » Alaskan Fishing

Anmeldelse av Alaskan Fishing videaospilleautomat

Alaskan Fishing er en videoslot hos Microgaming onlinecasinoer. Som navnet tilsier så er spillet satt til det storslåtte landskapet i Alaska. Norske spillere vil enkelt identifisere seg med det landskapet, siden det er veldig likt deres eget. Slotspillet har fotorealistisk grafikk og videoklipp som gevinstanimasjoner. Ørnen som fanger en fisk i klørne og flyr over vannet er helt fantastisk. Laks og ørret utgjør fiskesymbolene. I tillegg til menneskelige fiskere, så er det også ørner og bjørner som spiser fiskene. Andre tematiske symboler inkluderer fiskeutstyr, snelle, båt, fly, trofé og boks for agn. Alaskan Fishing-logoen er wild symbolet. Det kan dukke opp som en bunke på hjulene og derfor øke hyppigheten for vinnerkombinasjoner.

Alaskan Fishing Struktur

Alaskan Fishing har de populære 243 gevinstmulighetene til Microgaming. Symboler av same type som dukker opp i en hvilken som helst posisjon på påfølgende hjul fra venstre til høyre resulterer i utbetalinger. Dette øker også hyppigheten for vinnerkombinasjoner. Den totale innsatsen på Alaskan Fishing regnes ut på en annen måte enn vanlige online videoslots. Du kan satse inntil 10 mynter på hver gevinstmulighet. Den totale summen av mynter som satses kan regnes ut ved å gange ditt antall mynter med 30. Myntstørrelsene som tilbys er 0.01, 0.02 og 0.05.

Alaskan Fishing Bonusfunksjoner

Alaskan Fishing videoslot har to bonusfunksjoner. Fluefiskebonusen aktiveres når fiskeren dukker opp på hjul 1 og 5 samtidig. I dette bonusspillet på en ekstra skjerm vil du bli transportert til en elv i Alaska med snødekte fjell i bakgrunnen. Der må du velge et av de markerte stedene i elven. Fiskeren kaster deretter ut snøret og fange en fisk. Du vil totalt få fem muligheter til å velge et sted å kaste ut snøret. Utbetalingen avhenger av størrelsen på fiskene, som er delt inn i liten, medium og stor. Den minste utbetalingen er to ganger totalinnsatsen, og den største er 15 ganger den totale satsningen.

Tre eller flere symboler med bokser meg agn som dukker opp hvor som helst på et hvilket som helst hjul setter i gang bonusrunden med gratis spinn. 15 Gratisspinn tildeles, og alle utbetalinger dobles i løpet av gratisspinnene. Gratisspinnene kan utløses på nytt. Runden med fluefiskingsbonusen kan aktiveres av gratisspinnene. Tre eller flere bokser med agn aktiveres også scatter-utbetalinger.